Nieuwsbrief december 2016


Brouwerijbezoek


Het bezoek aan brouwerij De Koninck, dat we hadden gepland in januari 2017, is uitgesteld voor onbepaalde termijn. We vernamen immers dat verschillende groepen uit Meerle er recent naartoe zijn geweest. Maar in de plaats bieden we jullie de uitstap naar Mechelen en brouwerij Haacht op donderdag 5 januari, die samen met KWB Meer en KWB Minderhout wordt ingericht. Op de achterzijde lees je hier alles over.

Lekkerbekkentocht


Een gezellige zoektocht door Meerle met onderweg enkele stopplaatsen om op te warmen en iets lekkers om je maag te vullen .... Ook dit jaar staat de lekkerbekkentocht weer op het programma, en wel op vrijdag 27 januari 2017. Noteer deze datum alvast in je agenda. Een brief met alle info hierover krijg je bij de Raak van januari.

Prettige feestdagen!


KWB Meerle wenst je alvast prettige feestdagen!


prettige kerstdagen en een goed nieuwjaar

Daguitstap: stadswandeling Mechelen en brouwerijbezoek Haacht


Op donderdag 5 januari maken wij een uitstap naar Mechelen, de stand met de Sint-Rombouts toren en de vele historische gebouwen uit de Bourgondische periode, maar ook de stad aan de Dijle en wereldwijd bekend om het gouden Carolusbier.


In de namiddag plannen wij een bezoek in aan de brouwerij Haacht te Boortmeerbeek. Al 4 generaties lang is Brouwerij Haacht een familiebrouwerij met een rijk verleden dat tijdens het bezoek tot leven komt.


Tussen de 2 activiteiten voorzien wij een Lunch in Brouwershof (gelegen bij de Brouwerij Haacht)

Vertrek/aankomst: 8.00u opstapplaatsen Minderhout - Meerle - Meer
Terug om 18.30u

Wanneer: donderdag 5 januari

Inbegrepen: busreis, Bij aankomst Mechelen: koffie/thee, Stadswandeling Mechelen met gids, 3-gangen menu in Brouwershof, Brouwerijbezoek Haacht

Kostprijs: KWB-leden (+gezinsleden): 45 euro / niet-leden: 55 euro

Inschrijven: voor 20 december 2016 (betalen bij inschrijving)
Via kwbmeerle@gmail.com + overschrijving op rekening nummer BE71 7875 5002 9769 van KWB Meerle met vermelding uitstap Mechelen.
Ofwel bij Ronny van den Ackerveken, Gemeenteplein 23.Inschrijvingsstrook daguitstap Mechelen + brouwerij Haacht:

Naam + Telefoonnummer:
KWB-lid: x 45 euro =
Geen KWB-lid: x 55 euro =