Nieuwsbrief februari 2018

Start nieuw wielerseizoen KWB wielertoeristen


Op zondag 4 maart beginnen onze wielertoeristen aan hun nieuw wielerseizoen.
Om hun 38ste seizoen goed te laten verlopen zijn de leden van de werkgroep al enkele malen rond de tafel gaan zitten om het seizoen voor te bereiden.
Op vrijdag 16 februari houden ze samen met alle wielertoeristen hun startvergadering om 20 uur in parochiezaaltje, waar het rittenschema enz. wordt besproken. Er is o.a. een driedaagse fietstrip naar ’s Heerenberg in Nederland gepland. We hebben onze ritten - zowel de kleine als de grote ritten - op GPS-tracks staan zodat iedereen die een GPS heeft de rit netjes kan volgen.
Je kan ons rittenschema ook steeds volgen of raadplegen op de website www.kwbmeerle.be onder het tabblad wielertoeristen.
Bij ons is iedereen welkom, zowel jong als minder jong. Onze doelstelling: in een vriendschappelijke sfeer en in veilige omstandigheden fietsplezier beleven in groep. Prestatie is daarbij niet het eerste doel, maar je mag na afloop wel voelen dat je gesport hebt.
We rijden in drie verschillende tempogroepen:
• Groep A rijdt met een snelheid van rond de 27 km,
• Groep B rijdt met een snelheid van rond de 25 km,
• Groep C rijdt met een snelheid van rond de 20 à 22 km.
Heb je goesting om met ons mee te rijden (ook dames),
dan kan je contact op nemen met onze contactpersoon: Harry Verheyen, Heimeulenstraat 59, tel 03 315 93 33
N.B. In de groene dorpsboekje PIERKE stond een verkeerd e-mailadres van de KWB-wielertoeristen. Het juiste mailadres is: kwbwielertoeristenmeerle@gmail.com

Fietsweekend 2018


Beste fietsliefhebbers,
Ook dit jaar hebben wij voor jullie weer een fietsweekend voorzien. We trekken dit jaar naar de Brabantse Kempen tussen Veldhoven en Eersel, meer bepaald naar “Hotel Steensel” in Steensel. Heb je interesse, noteer dan alvast volgende data in je agenda “21-22-23 september 2018”.

Fietser met pet

Vele fietsgroeten Peer en Jan

Femma organiseert Ladies-night filmavond op 23 februari


Op vrijdag 23 februari om 20.00u wordt door Femma in de parochiezaal de film ‘Brabançonne’ vertoond, een muzikale romantische komedie. Alle vrouwen en meisjes welkom.
Meer info bij: Tonia Jacobs: jacobs.tonia@gmail.com.